Καλώς ορίσατε στο νέο δικτυακό μας τόπο! Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μια Βάση Πληροφοριών σχετικά με Βιταμίνες, Συμπληρώματα Διατροφής, καθώς και με Εναλλακτικές Θεραπείες, όπως η Φυτοθεραπεία και η Αρωματοθεραπεία, να μοιραστούμε τη γνώση αυτή μαζί σας και να σας καθοδηγήσουμε σωστά και με ασφάλεια. Ευελπιστούμε με τη δική σας συμμετοχή να εμπλουτίσουμε τις πληροφορίες και να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας!

Λόγω του μεγάλου όγκου πληροφοριών που πρέπει να διασταυρωθούν πριν να αναρτηθούν, ορισμένα τμήματα του site μας παραμένουν υπό κατασκευή, ενώ τα υπόλοιπα συνεχώς εμπλουτίζονται. Ζητούμε την κατανόησή σας στην προσπάθειά μας να προκύψει ένα άρτιο αποτέλεσμα. Εάν έχετε οποιαδήποτε υπόδειξη, σχόλιο ή απόρια μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας, ή και μέσω των Υπηρεσιών Κοινωνικής Δικτύωσης Facebook και Twitter.

Θα θέλαμε να τονίσουμε, όμως, πως πριν τη λήψη οποιουδήποτε σκευάσματος πρέπει να επικοινωνείτε με το Θεράποντα Ιατρό σας, ειδικά σε περίπτωση που λαμβάνετε αγωγή ή πάσχετε από κάποια ασθένεια. Οι πληροφορίες του παρόντα Ιστότοπου έχουν συμβουλευτικό χαρακτήρα και αποσκοπούν στην ενημέρωσή σας γύρω από τις ιδιότητες Βοτάνων και Φυσικών Ουσιών και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν ή αντικαθιστούν τις γνωματεύσεις των Ιατρών και την αγωγή που σας έχουν συστήσει.